Rådgivning i byggesagerBowmanns Ejendomsadministration har mange års erfaring med byggestyring både ved privat investering og ved offentlig byfornyelse.

Det er vores erfaring, at hvis et byggeprojektet ikke følges helt til dørs, kan et ellers nok så glimrende og gennemarbejdet projekt tabes helt på gulvet.

Den praktiske afslutning på et projekt er mindst lige så vigtig, som opstarten med den kreative analyse og planlægning af byggesagens forløb.

Der skal, som vi siger det, være nogen til at “rydde op, lukke og slukke…”

Bygherren bør have sin ”egen mand” med i byggefasen. Én som kan være modvægt til entreprenører og tilsynsførende under de tekniske diskussioner på byggemøder. Én som kan rådgive bygherren om de økonomiske konsekvenser af forslag til ændringer.

Står Bowmann Ejendomsadministration for byggestyringen, vil en af vores medarbejdere ofte være til stede ude på byggepladsen til både byggemøder og ved status opfølgning. Og vi tilstræber, at budgetterne overholdes, og kunderne ikke modtager uventede ekstraregninger.

Når vi rådgiver om byggeprojekter, har vi altid viden om den nyeste lovgivning og om tilskuds- og skattemæssige forhold med i tankerne. Bowmann Ejendomsadministration bistår også gerne i finansieringsprocessen, og kan varetage forhandlinger med myndigheder og øvrige parter i byggeriet.

Kontakt os eller se mere her på hjemmesiden for yderligere information.